OPGELET! Wij zijn op vakantie van 1 juli 2024 tot 10 augustus 2024. Bestellingen en verzoeken worden weer verwerkt vanaf 11 augustus. Bedankt voor uw begrip en een fijne zomer gewenst!
background

Over mezelf

Hey Hey Hallo en Hoi , ik ben Sibel !

Mijn liefde voor zoetigheden zat er al van kleins af aan in en is nooit weggegaan. Raw vegan taarten maken, begon voor mij vanaf 2021. Ik volgde met succes de online Raw Desserts Chef Certification Program van Chrystal Dawn Culinary. Sindsdien ging een hele nieuwe wereld voor mij open.

Ik wil vooral naar de basis gaan, natuurlijke ingrediënten gebruiken en feeling krijgen met de natuur. Dat is dé essentie van mijn verhaal! Kwaliteitsvolle ingrediënten staan in de spotlights en de belangrijkste focus gaat hierbij naar de s m a a k ! 

Taarten van Tegenwoordig is ontstaan vanuit een sterke behoefte naar ultiem gezond genieten! Met een eindeloze creativiteit maak ik graag de lekkerste en gezondste vegan taarten. Ik geloof dat er elke dag een goede reden is om gezond te genieten samen met de mensen die je lief hebt. Oók als je graag plantaardig eet, een allergie hebt, een intolerantie hebt of als je op je voeding let. Ik hoop écht dat iedereen kan smullen van onze taarten.

Ik ben altijd bezig met het bedenken van nieuwe smaken, nieuwe texturen, nieuwe kleuren en nieuwe manieren om jullie te inspireren om van elke dag een feestje te maken. 

Image

Onze waarden

Puur Natuur
Taarten van Tegenwoordig bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, geen kunstmatige smaakstoffen, geen bewaarmiddelen, geen e-nummers, geen geraffineerde suikers

Gezond en Lekker
Onze voedzame taarten worden gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en zijn verrijkt met superfoods! Elke keer weer gaan wij voor het plezier van verrassend lekker

Image

Verantwoordelijk
Wij bieden 100% raw vegan taarten aan om zo de impact op het milieu te verkleinen. Bovendien zijn al onze taarten glutenvrij én lactosevrij

Natuurlijk Vers
De taarten worden vers ingevroren. In de diepvries tot 2 maanden houdbaar

img
img