OPGELET! Wij zijn op vakantie van 1 juli 2024 tot 10 augustus 2024. Bestellingen en verzoeken worden weer verwerkt vanaf 11 augustus. Bedankt voor uw begrip en een fijne zomer gewenst!
background
Image

Een hart voor natuur

We zijn gepassioneerd over wat wij doen en graag willen wij positief bijdragen aan onze maatschappij èn onze planeet. Wij bieden 100% plantaardige taarten aan om zo de impact op het milieu te verkleinen.

Daarnaast gebruiken we in onze keuken geen bewerkte producten. Onze taarten bevatten enkel voedzame ingrediënten. Ook wel ‘Wholefoods’ genoemd. Dat is voeding zoals het in de vrije natuur aan de boom hangt of uit de grond komt. Hele, onbewerkte voeding in zijn natuurlijke vorm.

Puur natuur dus! En dat proef je.
• zonder additieven
• zonder kunstmatige kleurstoffen
• zonder kunstmatige smaakstoffen
• zonder bewaarmiddelen

Bovendien zijn al onze taarten glutenvrij en lactosevrij. Zo kan iedereen naar hartelust smullen, zonder een opgeblazen gevoel te hebben. Dat is zorgeloos genieten!

background

Bruno Bomb

Chocolade
Meer info en bestel
background

Legendary Lilith

Limoen
Meer info en bestel
background

Fancy Fatma

Framboos
Meer info en bestel
background

Noble Nila

Speculaas
Meer info en bestel
Ons assortiment
background

Ben jij een professional in de horeca

Wil jij je menukaart uitbreiden met raw vegan taarten?
Neem dan zeker een kijkje op onze B2B pagina

Wat zeggen onze klanten?

Hey! De taartjes waren heeeeeelijk!
Oh echt waar, wat een genot. Zo vol van smaak, de juiste combinaties en zonder een schuldgevoel te hebben nadien. Daarbij zien ze er prachtig uit en ze zijn super gemakkelijk te bewaren. Wij zijn grote fan! We bestellen er nog graag 2 bij voor ons verjaardagsfeestje volgende week☺️Ik moet alleen nog kiezen de welke🤭

Jessy V.

De taarten van Sibel hebben niet alleen een goed gekozen naam, ze smaken ook uitermate verrassend lekker!
Ik ben zelf niet gek van taarten, maar deze heb ik toch met een 'gezonde' gulzigheid gegeten. En dat het gesmaakt heeft!
Ik ben fan ♥️ Meer meer van dat ...

Evelyna O.

Wij vonden het heel lekker! 🤤 Het had een heel unieke smaak, en proefde heel gezond 😃 Bedankt voor je snelle reactie, harde werk en klantvriendelijkheid 🫶🏼

Nesibe S.

“Wat hebben we genoten van deze taarten, en dat zonder schuldgevoel! Je proeft de pure ingrediënten zonder in te boeten op de zoete smaak van een taart, heerlijk! We kijken er naar uit om na de Sneaky Siren, de Iconical Isabel en Rustic Roberto nog meer taarten uit het assortiment te proeven😋”

Halise C

We leven echt in de toekomst. Dat merk je echt aan deze taarten. Wie had ooit gedacht, dat je met fruit en noten, taarten kon maken die qua smaak als textuur zo dicht in de buurt van 'gewone' taarten kunnen komen.

Erol Adnan Ferdi B.

Hey! Ik vond ze zeker lekker! Vooral de speculaas taart was echt super 😋 ze vulde ook wel echt dus het was zeker genoeg!

Meriam B.

Waren heel lekker, moesten even wennen aan de smaken , omdat ze inderdaad minder gebruikelijk zijn. Maar ze waren echt goed. En mooi 🥰

Kelly

Ik ben heel blij dat iemand lekkernijen maakt zonder glute en lactose. De moeite doen om mensen te helpen die niet alles kunnen eten. Het is ook nog zo onvoorstelbaar lekker. Zalig! In love with the Sneaky Siren ❤️

Anke M.

Hey Sibel abla, we vonden de taarten HEER-LIJK!!! Ze waren allemaal lekker luchtig. We gaan zeker nog eens bestellen😘

Büsra A.

Wij hebben de Fancy Fatma (framboos) en Bruno Bomb (chocolade) besteld. Ze waren veel lekkerder dan verwacht! De bodem smaakt lekker naar verschillende soorten noten. De bovenlaag is smaakvol. Je proeft alleen maar kwaliteit!

Hilal C.

Verschillende aroma's, die na één hap in je mond smelten. Klein of groot maakt niet uit, voor ieders hongertje is er een formaat. Dat de taarten zijn gemaakt met gezonde en natuurlijke ingrediënten, is de kers op de taart♥️

Büsra S.

Je taarten waren een echte nieuwe ervaring. Voor mij zijn ze eerder een dessert dan een taart. Een aanrader voor iemand die eens iets anders wil en natuurlijk voor de veganisten.

Myriam V.